Amazon Fire TV Stick review & ervaringen

Ben je van plan een Amazon Fire TV te kopen en wil je reviews en ervaring van andere lezen? Of heb je er inmiddels al 1 gekocht en wil jouw ervaringen over de Fire TV delen met ons? In dit artikel kan je onze ervaring, Bright en andere gebruikers lezen.

Review Amazon Fire TV Stick

Wij vinden de Fire TV een mooi apparaat die goed werkt. Het heeft op dit moment nog een aantal voordelen ten opzichte van de Chromecast. De grootste voordelen die wij hebben ervaren:

  • Afstandsbediening
  • Interface
  • 4K ondersteuning

Helaas zijn er ook een aantal nadelen aan een Fire TV die vooral gelden voor Nederlandse gebruikers:

  • Weinig ondersteunende apps
  • Geen Nederlandse interface en navigatie

Met de komst van de Chromecast 4 zullen de grote voordelen ook wegvallen ten opzichte van de Fire TV. Wij vragen ons af of de Fire TV ooit zo groot gaat worden als de Chromecast. Wat denk jij?

Review Fire TV Stick van Bright

Fire TV Stick ervaring

Heb jij een Fire TV stick gekocht en wil je jouw ervaring delen met iedereen? Vind jij dat de Amazon zijn geld waard is of vind je dat je beter een Chromecast kan kopen voor hetzelfde geld?

Laat hieronder jouw review achter in de reacties.

2 reacties op “Amazon Fire TV Stick review & ervaringen”

Wij hebben een Amazon Fire Stick 4K (Alexa) gekocht via de kijkshop en hebben deze a.d.h.v. het YouTube filmpje geinstalleerd. We hebben alles gecontroleerd en toen we een film wilde afspelen, kregen we de melding dat er geen internetverbinding was, terwijl er bij de instellingen gewoon staat dat er een goede volledige verbinding is. Hoe kan dit? en waar ligt dit aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *